AFTER EIGHT - Piret Hanson

 

 

200 g tumedat šokolaadi vähemalt 70% kakaosisaldusega
1 pakk  magusat kondenspiima (300 g)
2 ■elatiinilehte
pool sidrunit
4 tl piparmündiekstrakti

Sulata šokolaad veevannil või mikros. Määri laiem taldrik või vaagen kergelt õliga ja aseta peale küpsetuspaber. Vala pool šokolaadist paberile ja tõsta külmkappi tahenema. Pane ■elatinilehed külma veega 5 minutiks ligunema. Pigista sidrunist mahl ja pane potti. Kuumuta mahl keemiseni, eemalda tulelt. Pigista ■elatinilehed liigsest veest kuivaks ja sulata kuumas sidrunimahlas. Sega peene joana kondenspiima hulka, lisa piparmündiekstrakt. Vala segu šokolaadile, lase külmas veidi tarduda ja vala peale ülejäänud sulašokolaad. Pane uuesti külmkappi, kuni šokolaad muutub rabedaks. Murra tükkideks või lõika noaga ruutudeks.

Retsept ja foto pärinevad Piret Hansoni toidublogist "Puhas rõõm"

http://piretiretseptid.blogspot.com

 

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee