ROHELINE GLUTEENIVABA PITSA KINOA PÕHJAL

1tassi valget kinoad
2 1/8tassi vett
1spl oliiviõli
1spl valge veini äädikat
1spl värsket sidrunimahla
1 küüslauguküüs
1spl maitsepärmi
1tl kuivatatud basiilikut
1tl kuivatatud oreganot
1/2tl soola
musta pipart maitse järgi
1/2tassi isetehtud pestot: (1/6tassi kanepiseemneid, 1/6tassi kõrvitsaseemneid, 1tass basiilikulehti, 1/2tassi rukolat, 1/2küüslauguküünt, 1/2spl sidrunimahla, 1/8tassi oliiviõli, 1/4tl soola, musta pipart, Kõik köögikombainis ühtlaseks seguks töödelda)
1tass kirsstomateid, poolitatud
1tass rukolat
2spl kõrvitsaseemneid
väike peotäis basiilikut, hakitud

Tee nii:
Leota kinoad vähemalt 8h kuni öö kahes klaasis vees, seejärel loputa ja nõruta.
Eelsoojenda ahi 215C-ni. Pane köögikombaini kinoa, 2spl vett, oliiviõli, valge veini äädikas, sidrunimahl, küüslauk, maitsepärm, kuivatatud basiilik ja oregano, sool, pipar ning lase 2-4min seguneda.
Vala segu rasvaga määritud 25cm koogivormi. Küpseta 18-20min. Lase 10min jahtuda. Kopsi krõbedik vormist välja, kata ühtlaselt pestoga ja lisa tomatid, kõrvitsaseemned, rukola ja basiilik. Serveeri kohe.

Allikas: www. blissfullbasil.com

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee