HIINAPÄRANE VEISELIHA BROKKOLIGA

3-4-le sööjale
Vaja läheb:
Kaste
1 1/4tassi vett
1 1/2spl maisitärklist või
maisijahu
1tl suhkrut
1tl
seesamiõli
1/2tl soola
1spl
tumedat sojakastet
1spl heledat sojakastet
1spl sherrit
1/8tl
hiina5-vürtsi
1/8tl musta pipart
Praadimiseks
4-5tassi brokkoli õisikuid
2spl õli
1 küüslauguküüs, purustatud
1tl ingverit, riivitud
360g veiseliha

Tee nii:
Aseta vesi ja maisijahu purki, raputa segamini. Seejärel lisa ülejäänud kastmekomponendid ja raputa uuesti segamini.
Lõika liha u 0,5cm paksusteks viiludeks. Pane liha ja 2spl kastet kaussi ning tõsta kõrvale.
Auruta või keeda brokkoli.
Kuumuta wok-pannil kõrgel kuumusel 1spl õli. Lisa veiseliha ning pruunista kiirelt. Eemalda pannilt ja tõsta kõrvale.
Kuumuta 1spl õli wok-pannil, lisa küüslauk ja ingver. Prae 20-30sekundit. Lisa brokkoli ja prae kiirelt läbi. Raputa kastmepurki ja vala kaste pannile. Prae veel u 30sekundit, kuniks kaste hakkab paksenema. Nüüd lisa liha ning küpseta veel minuti jagu. Eemalda tulelt ja serveeri koos riisiga.
 

Allikas: www.recipetineats.com

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee