SALAT SOBANUUDLITEST

1 kondita ja nahata kanarind
115g
sobanuudleid
1/2 porgandit, peenikesteks ribadeks hakitud
1 1/2tassi punast kapsast, õhukeseks viilutatud
2spl rohelist sibulat, hakitud
2spl koriandrit, hakitud
2 väiksemat paprikat, peenikesteks ribadeks viilutatud

Kastme jaoks:
2spl
sojakastet
1 küüslauguküüs, purustatud
2spl riisiveini äädikat
1/4tassi apelsinimahla
1tl
sriracha kastet
1/4tassi seesamiseemne õli
2tl röstitud seesamiseemneid

Tee nii:
Kõigepealt valmista kana. Pane kana vette ja lisa juurde kodus leiduvaid ürte, köögivilju või sidrunit. Lisa vette ka soola ja pipart. Lase keema tõusta ja keeda 3 minutit, seejärel lase veel 15minutit madalal kuumusel podiseda. Tõsta kana veest välja ja tee kahvli abil ribadeks.
Keeda sobanuudlit soolaga maitsestatud vees. Kui valmis, jahuta kiirelt külma veega maha ning kurna. Sega nuudlid ja porgand, kapsas, sibul, koriander ning paprika omavahel kokku.
Kastme tegemiseks sega kõik vajaminevad komponendid, välja arvatud seesamiseemned, kokku (raputa segu kaanega kaetud purgis) ja lisa veidi soola ja pipart ning sega salat korralikult läbi.
PS.Seesamiseemneid saab ise pannil kiirelt kuivröstida. Kuumuta neid ilma õlita ja sega pidevalt, kuniks kergelt pruunid.

Allikas: www.thekitchykitchen.com
 

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee