KUNG PAO KANA

300 g kanafileed
125 g paprikat (50:50 rohelist ja punast)
1-2 küüslauguküünt
1 väike jupp ingverit 
1 keskmine sibul
1/2 tl
tshillihelbeid või tshillipulbrit
15 Sichuani pipra tera
4 spl
tumedat sojakastet
2 spl suhkrut
2 spl hiina veiniäädikat
2,5 dl kanapuljongit
1 spl maisitärklist
2 spl maapähkleid
1 munavalge
200 ml vett
maitse järgi soola ja
valget pipart
Lõika kanafilee väiksemateks kuubikuteks, sega 1 spl kanapuljongi, pipra, soola ja munavalgega ning lase u 30 minutit marineeruda. Prae pannil õli sees maapähklid ja tõsta kõrvale. Nüüd pane kanatükid pannile ja kuumuta. Kui nende värv muutub  heledamaks, lisa tshilli, küüslauk, ingver, Sichuani pipar. Lisa sojakaste, valge pipar, vesi, paprikad ja sibul ning keeda mõned minutid. Lõpuks lisa äädikas, suhkur ja veega segatud tärklis, kuumuta paksenemiseni ning lisa pähklid. Serveeri riisiga

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee