KANA FREEKEHI HAUTIS

Vaja läheb:
2spl päevalilleõli
1 peeneks hakitud sibul
4 hakitud küüslauguküünt
1spl hakitud ingverit
300g tükeldatud kanafileed
0,5tl
nelkpipart
maitse järgi meresoola
2-3 sidrun-liivatee oksakest
1
loorberileht
0,5spl harissa pastat
600g tükeldatud suvikõrvitsat
1 keskmine porrulauk, viilutatud
250g või
1 purk kikerherneid
175g freekehit
1,5l kanapuljongit
serveerimiseks sidruni sektoreid ja Kreeka jogurtit

Tee nii:
Aseta haudepotti, mis on keskmisel kuumusel, õli ja sibul, sega 3-4 minuti jooksul pidevalt. Nüüd lisa küüslauk, ingver, kana, nelkpipar, meresool, sidrun-liivatee, loorber ja sega kuni kõik seguneb ning pruunista kana 2-3 minuti jagu. Kui kana on pruunistunud, lisa harissa, suvikõrvits, porrulauk, eelvalmistatud või konserveeritud kikerherned, freekeh ja kalla üle kanapuljongiga. Lase 20 minutit podiseda. Serveeri sidruni ja Kreeka jogurtiga.

Allikas: http://www.artisangrains.co.uk

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee