SOTO AYAM supp

Vaja läheb:
½ kanarinnakut
1 sidrunheina vars
400ml kookospiima
400ml kanapuljongit
1 klaas vett
Vürtsipasta jaoks:
1tl jahvatatud koriandrit
1tl jahvatatud vürtsköömneid
4 shalottsibulat
3 küüslauguküünt
1tl kurkumit
väike jupp galangalit
väike jupp ingverit
1tl värsket laimimahla
Muud koostisosad:
2 tassi hiinakapsast, viilutatud
2 tassi mungoa idusid, värskeid
1/2pakki vermicelli nuudleid
2 laimi, sektoriteks lõigatud
2 keedetud muna, sektoriteks lõigatud
1 roheline sibul, hakitud

Tee nii:
Töötle kõik vürtsipasta osad köögikombainis ühtlaseks, vajadusel lisa vett. Kalla potti veidi õli  ning lisa sinna vürtsipasta. Kuumuta kuniks pasta muutub helepruuniks. Lisa kanapuljong, kookospiim, sidrunhein(pressi noa küljega ta lamedamaks  ja keera siis sõlm peale) ja vesi. Kui segu hakkab keema, lisa hakitud kana. Kata pott kaanega ja hauta madalamal kuumusel u30min. Lisa vajadusel soola.
Teises potis valmista vermicelli nuudlid vastavalt pakis olevale õpetusele ja tõsta eemale. Pane potti uuesti  vett ja keeda hakitud kapsas ja mungoad kergelt pehmeks.
Kõige lõpuks tõsta nuudlid, nõrutatud kapsas ja mungoad serveerimiskausikestesse ning kalla peale supp koos kanaga . Serveeri muna- ja laimisektoritega.

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee