MANDLI-ŠOKOLAADIKOOK

Vaja läheb:
150g mandlijahu
150-200g suhkrut
55g kakaopulbrit
150ml kookosõli
1/2tassi keeva vett
2tl vanillikaunapastat
1/4tl soola
3 suurt muna

Katteks:
vahukoort
maitsejagu suhkrut
punapeedipulbrit toonimiseks

Tee nii:
Sulata kookosõli, lisa kuum vesi. Sega hulka kakaopulber suhkur, sool ja vanillikaunapasta. Lisa leigele segule tasapisi ka mandlijahu ning kergelt vahustatud munad. Määri lahtikäiv koogivorm rasvainega, täida vorm tainaga ning küpseta 180C juures 45minutit. Jahtunud kook kata vahukooreseguga. Serveerida jahtunult.

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee