ROHELISE TAPIOKI-KOOKOSE PUDING


500 ml mandlipiima
100 ml rohelisi tapiokigraanuleid
1 purk kookospiima
¼ tl meresoola
1 vanillikaun
kookossuhkrut/steviat/mett
mustikaid kaunistamiseks 

Sega keskmise suurusega potis kokku eelnevalt 2h leos olnud tapiokigraanulid ja 250 ml mandlipiim. Lisa ülejäänud mandlipiim, kookospiim, sool, vanillikaunast eraldatud seemned ja kaun ise ning lase keema tõusta. Keeda keskmisel kuumusel 20-25 min samal ajal segu pidevalt segades. Keera kuumus maha, eemalda vanillikaun ning sega pidevalt ja lase veel 15-20 min podiseda. Keera pliit taas keskmisele kuumusele ning lisa segule magusaine. Keeda veel 15-20 minuti jagu. Maitse, kui on vaja, lisa soola-suhkrut. Eemalda tulelt ning lase jahtuda. Jahtudes segu pakseneb veelgi.
Serveeri seda maitsvat pudingut külma  või kuumana, peale puista mustikaid, maasikaid või mangot.


Allikas: www.anettvelsberg.com
 

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee