PÄRLKUSKUSSI SALAT FETAGA - Merit Arva

Vaja läheb:

200 g pakk pärlkuskussi
kurki
tomateid
oliive, rohelisi või pruune
hakitud lehtpeterselli ja/või münti
fetajuustu
värskeltpressitud sidrunimahla
oliivõli
soola ja musta pipart

  1. Keeda kuskussi 2 liitris soolaga maitsestatud vees 11-12 minutit. Kurna ja jahuta täielikult.
  2. Tükelda meelepärane kogus kurki, tomateid ja oliive. Sega suures kausis kuskussi ja peterselliga. Lisa maitse järgi oliivõli, sidrunimahla, soola ja pipart. Kõige viimasena lisa fetakuubikud. 

Retsept ja foto pärinevad Merit Arva toidublogist "Hea toit, parem elu!"

http://www.heatoit.com

 

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee