VÜRTSIKAD PLOOMI-KANAKEBABID



Marinaad:
1 tl Küüslaugupüreed, PASCO
0,5 tl külmkuivatatud sidrunheina, Hela
½ tassi Ploomikastet, LKK
½ tassi Hoisin kastet, LKK
1 spl Pad Thai vürtsipastat, MeiAsia

Kana:
800g kanafileed
12 puidust kebabipulka

Sega omavahel kõik marinaadi ained kokku.
Lõika kana suurteks kuubikuteks.
Jaga kanakuubikud võrdselt 12 puidust tiku peale.
Tõsta kanakebabid suurele alusele ja vala marinaadiga üle. 
Kata kile või kaanega ning tõsta külmikusse 4-ks tunniks kuni üleöö marineeruma. Aeg-ajalt on hea pulkasid keeramas käia.
Küpsetamiseks aseta ahi grillreþiimile, tõsta kebabitikud marinaadist ning küpseta kuni kanaliha on küps. Ühtlaslt küpsenud liha jaoks käi tikke aeg-ajalt keeramas ning marinaadiga üle valamas.

* Kanaliha võib retseptis asendada ka taise sealiha, lambaliha või tofuga. 

Allikas: Warwick Daily News (http://www.warwickdailynews.com.au/)

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee