PARDIFILEE PLOOMI- HOISINIKASTMEGA

 

Vaja läheb:
2 pardirinda
150 LKK Hoisin kastet
150g LKK Ploomikastet
1spl seesamiõli
1 sibul, viilutatud
1/2 pikka kurki, pikkadeks tikkudeks lõigatud
200g mungoa idusid
purustatud musta pipart

 

Valmistamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Aseta pardirinnad ahju keskmisesse osasse (nahk allpool) ning küpseta umbes 25-30 minutit.
Sega omavahel Hoisin kaste ja Ploomikaste ning 5 minutit enne küpsetamise lõppu määri pardirinnad osa kastmega kokku.
Pardi küpsetamise ajal kuumuta wokpannil õli ning viska peale viilutatud sibulad. Lisa kohe hakitud kurk ja idud nind kuumuta 5-6 minutit pidevalt segades. Maitsesta vastavalt oma maitsele. 
Kuumuta ülejäänud kastet potis kuni podisemiseni, ise aeg-ajalt segades. 
Jaga wokitud salatimaterjal kahe taldriku peale ära.
Lõika pardirinnad õhukesteks viiludeks ning tõsta salatipatjade peale. Kõige peale vala kuumutatud kaste.

Allikas: http://www.cfmradio.com/duck-and-veg/

 

 

Back








© OÜ Piprapood. Liivalaia 43, Tallinn 10145. E-R 10.00-19.00, L 10.00-16.00. Pood 6 450 020, Hulgi 6 455 021. pipar@pipar.ee