Kirjeldus
Õhline, kerge ja helbeline paneerimisjahu Panko. Hea asendus peenele riivsaia purule.
Panko sobib paneerimiseks nii köögiviljadele, mereandidele kui lihale.
Kasutamine:
Piserda pankole pisut vett, maitsesta krevetid(vms), kata krevetid nisujahuga, kasta klopitud munasse, kata panko kihiga.
Fritüüri (või prae) 180 °C juures kuni helepruunid.
Koostisosad: NISUjahu, maisitärklis, hüdrogeenitud palmiõli (sisaldab antioksüdanti SOJAletsitiin), modifitseeritud tapiokitärklis, sool, suhkur, kuivpärm.
Ei sisalda värvaineid, MSG’d ega säilitusaineid.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1650kJ/390kcal
Rasv 8g
millest küllastunud rasvhapped 6g
Süsivesikud 70g
millest suhkur 1g
Valk 10g
Sool 0,8g