Kirjeldus
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma taignat või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka retseptide jaoks, näiteks brüleekreemi ja jäätise jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat visuaalset hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
1 spl. vaniljekauna pasta = 1 spl. vaniljeekstrakt = 1 terve vaniljekaun = 1 spl. vanilje pulber
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja).