Kirjeldus
Punased Kidney oad
Valmistamine:
1) sorteeri välja riknenud oad
2) pese ube 3-4 korda
3) vala oad potti, kata veega ja leota 3-4 tundi
4) vala potti värske vesi, lase keema tõusta ja keeda 15min
5) hauta 30min või kauem kuni oad on pehmed. Jälgi, et potis on piisavalt vett.
Nüüd on oad valmis söömiseks või kasutamiseks erinevates roogades – chilli con carne, supid, salatid jne.
Koostis: punased kidney oad 100%
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 1406 kJ/ 334kcal
Rasv 1,06g
millest küllastunud rasvhapped 0,15g
Süsivesikud 46,09g
millest suhkrud 2,1g
Kiudained 15,2g
Valk 22,5g
Sool 0,03g