Kirjeldus
Maltodekstriin on tärklisest toodetud kergesti seeditav aine, mis absorbeerib kiiresti glükoosi, talletab endas hästi lõhnu ning maitseid, iseseisvalt on maltodekstriin kergelt magusa või maheda maitsega.
Laialdaselt kasutatav atleetide poolt, energiajookides, toidutööstuses ja farmaatsiatööstuses, samuti õlle jmt valmistamisel.
Kasutamine: paksendajana, rasvade sidumisel pulbriks või geeliks, kunstlikes magusainetes jms.
Kasutamine: segada maltodekstriin soovitud rasvaga, ning geel või pulber moodustub (millest on võimalik ka kujundeid vormida, küpsetada, toatemperatuuril säilitavad vormi umbes 1 ööpäeva, külmikus kauem).
Kulunorm: Kogus oleneb sõltuvalt milliseid rasvu ning kui tugevalt soovitakse paksendada, enamjaolt vahemikus 30-45%, rasvade pulbristamise jaoks 45-60% .
Koostisosad: maltodekstriin (maisi).