Kirjeldus
Indoneesiapärane vürtsisegu, mis pakub eksootilist maitset Mee Gorengi nuudlitele ja on Indoneesias üks populaarsemaid roogasid.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.
Valmistamine (3 portsjonit):
Vaja läheb:
1 pakk Indoneesia Mee Goreng Vürtsipasta – 3 spl kookosõli – 1 suurem sibul, tükeldatud – 250 g mereande
150 g munanuudleid – 2 tomatit, lõigatud sektoriteks – 1-2 muna – Salatilehti garneeringuks
Valmistamine:
1. Lisage wokkpannile või tavalisele pannile õli ja kuumutage keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisage sibul ja mereannid, praadige 2 minutit samal ajal segades.
2. Lisage nuudlid ja vürtsipasta. Praadige samal ajal segades 2 minutit. Lükake segu woki ühele küljele.
3. Lisage munad ja praadige 1 minut ning segage nuudlitega. Lisage tomatid ja segage läbi.
Mereandide asemel võib kasutada hakkliha, lambaliha või veiseliha. Munanuudlite või Hokkieni nuudlite asemel võib kasutada riisinuudleid
Koostisosad: tomatipasta, šalottsibul, SOJAõli, sool, SOJAkaste (vesi, suhkur, SOJAoad, sool, NISUjahu), tamarind, küüslauk, kuivatatud KREVETID, suhkur, punane tšilli, KREVETIpasta (KREVETID, sool).
Hoida otsese päikesevalguse eest ja hoida jahedas, kuivas kohas. Pärast avamist kasutage kohe.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 795KJ/190kcal
Rasv 11g
millest küllastunud rasvhapped 1,8g
Süsivesikud 16g
millest suhkur 8,3g
Kiudaineid 5,3g
Valk 5,3g
Sool 10,4g