Kirjeldus
Grill- ja praeliha, guljaššide ja raguude vürtsitamiseks ja marineerimiseks.
Enne kasutamist segada.
Kasutamine: Enne praadimist või grillimist pintseldada liha Hela vürtsiõliga. Õliga võib töödelda ka varem ning lasta pikemalt maitsestuda. Mida kauem liha marineerub, seda vürtsisem on tulemus.
Parim tulemus: hoida marineerituna üle öö külmikus.
Kulunorm: 80-100g 1 kg liha kohta.
Säilitamine: Vürtsiõli hoida otsese päikesevalguse eest. Peale avamist säilitada külmikus.
Koostisosad: rapsiõli, keedusool, tshilli (4%), dekstroos, paprika, vürtsid ja ürdid (k.a. SELLER), hüdrogeenitud taimeõli, petersell, aroomiained, majoraan, suhkur, antioksüdant E304 L-askorbüülpalmitaat, E306 tokoferool.
MSG, gluteeni, LAKTOOSi, pähklite ja teiste allergeenide vaba.