Hakklihawrap jääsalatis

200 g hakkliha
20 g peeneks hakitud rohelist sibulat, valget sibulat, mini-maisi, sellerit, porgandit
shiitake seeni (hüdreeritud)
2 spl Lee Kum Kee seesamiõli
1 jääsalat
2 spl kookosõli
1 tšillihelbeid (valikuline)

2,08Loe edasi

Kastmesegu
2 spl vett
2 spl Lee Kum Kee taimset austrikastet
1 spl Lee Kum Kee Hoisin kastet

5,60Lisa korvi

Kaste
3 spl kuuma vett
2 spl Lee Kum Kee Hoisin kastet
1 tl Lee Kum Kee seesamiõli
1 tl Lee Kum Kee austri kastet

Valmistamine:

1. Eraldage jääsalatilehed ja lõigake ümmarguseks, puhastage ja asetage kõrvale.

2. Praadige roheline sibul, valge sibul ja hakkliha keskmisel kuumusel wokkpannil 5 minutit,

3. lisage ülejäänud köögiviljad koos kastmeseguga ja kuumutage veel 10 minutit või kuni kaste natukene kokku tõmbab ja koostisosad on läbi küpsenud.

4. Serveeri salatilehtedes koos natukese kastmega ja täitke hakkliha ja köögiviljadega.

Teise võimalusena serveerige salat, liha, köögiviljad ja kaste eraldi laske külalistel ise enda roog komplekteerida.

Allikas: https://bit.ly/2xrWf0y