Hakklihawrap jääsalatis
200 g hakkliha | |
20 g peeneks hakitud rohelist sibulat, valget sibulat, mini-maisi, sellerit, porgandit | |
shiitake seeni (hüdreeritud) | |
2 spl Lee Kum Kee seesamiõli | |
1 jääsalat | |
2 spl kookosõli | |
1 tšillihelbeid (valikuline) | 2,08€Loe edasi |
Kastmesegu | |
---|---|
2 spl vett | |
2 spl Lee Kum Kee taimset austrikastet | |
1 spl Lee Kum Kee Hoisin kastet | 5,60€Lisa korvi |
Kaste | |
3 spl kuuma vett | |
2 spl Lee Kum Kee Hoisin kastet | |
1 tl Lee Kum Kee seesamiõli | |
1 tl Lee Kum Kee austri kastet |
Valmistamine:
1. Eraldage jääsalatilehed ja lõigake ümmarguseks, puhastage ja asetage kõrvale.
2. Praadige roheline sibul, valge sibul ja hakkliha keskmisel kuumusel wokkpannil 5 minutit,
3. lisage ülejäänud köögiviljad koos kastmeseguga ja kuumutage veel 10 minutit või kuni kaste natukene kokku tõmbab ja koostisosad on läbi küpsenud.
4. Serveeri salatilehtedes koos natukese kastmega ja täitke hakkliha ja köögiviljadega.
Teise võimalusena serveerige salat, liha, köögiviljad ja kaste eraldi laske külalistel ise enda roog komplekteerida.
Allikas: https://bit.ly/2xrWf0y