Kondenseeritud kookoskreem, magustatud

Kondenseeritud kookospiimKreemjas ja rikkalik kookoskreemi hõrgutis.

Roosuhkruga kondenseeritud kookoskreem, taimne alternatiiv kondenspiimale.

Sobib hästi traditsioonilise Kirju Koera valmistamiseks, kohvi sisse, kookidesse, küpsistesse, trühvlitesse/kommidesse, kreemidesse või lihtsalt niisama maiustamiseks.
Koduse Bounty šokolaadi saad, kui segad riivitud kookose ja magusa kookoskreemi, vormid massist pätsid ja kastad sulatatud šokolaadi sisse. Imelihtne ja maitsev maius.

Koostisosad: kookoskreem (kookoskreem, filtreeritud vesi), roosuhkur, sool, kaltsiumkarbonaat.
Pärast avamist säilitada õhukindlas anumas külmikus, tarvitada 5 päeva jooksul.

VEGAN, PIIMA-, SOJA-, GLUTEENIVABA!

 

 

Porgandikoogi retsept kondenseeritud kookoskreemiga.

Kook:

150g kaerajahu

150g täistera nisujahu

2tl küpsetuspulbrit

näpuotsaga soola

150g rafineerimata suhkrut

100ml rafineeritud oliiviõli, rapsiõli või päevalilleõli

300ml apelsinimahla

1tl õunaäädikat või valge veiniäädikat

300g riivitud porgandit

peale raputamiseks suhkrut

Kreem:
1,5  x 320g purki kondenseeritud kookoskreemi (hoia mõni tund külmkapis)

Kondenseeritud kookoskreemile lingi leiad SIIT


 

Porgandikoogi retsepti allikas www.taimetoit.ee