Kondenseeritud kookoskreem, magustatud
Kreemjas ja rikkalik kookoskreemi hõrgutis.
Roosuhkruga kondenseeritud kookoskreem, taimne alternatiiv kondenspiimale.
Sobib hästi traditsioonilise Kirju Koera valmistamiseks, kohvi sisse, kookidesse, küpsistesse, trühvlitesse/kommidesse, kreemidesse või lihtsalt niisama maiustamiseks.
Koduse Bounty šokolaadi saad, kui segad riivitud kookose ja magusa kookoskreemi, vormid massist pätsid ja kastad sulatatud šokolaadi sisse. Imelihtne ja maitsev maius.
Koostisosad: kookoskreem (kookoskreem, filtreeritud vesi), roosuhkur, sool, kaltsiumkarbonaat.
Pärast avamist säilitada õhukindlas anumas külmikus, tarvitada 5 päeva jooksul.
VEGAN, PIIMA-, SOJA-, GLUTEENIVABA!
Porgandikoogi retsept kondenseeritud kookoskreemiga.
150g kaerajahu
150g täistera nisujahu
2tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
150g rafineerimata suhkrut
100ml rafineeritud oliiviõli, rapsiõli või päevalilleõli
300ml apelsinimahla
1tl õunaäädikat või valge veiniäädikat
300g riivitud porgandit
peale raputamiseks suhkrut