Pardifilee ploomi- hoisinikastmega
2 pardirinda | |
150 LKK Hoisin kastet | 5,60€Add to cart |
150g LKK Ploomikastet | 4,18€Add to cart |
1spl seesamiõli | |
1 sibul, viilutatud | |
1/2 pikka kurki, pikkadeks tikkudeks lõigatud | |
200g mungoa idusid | |
purustatud musta pipart | 1,53€Add to cart |
Valmistamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Aseta pardirinnad ahju keskmisesse osasse (nahk allpool) ning küpseta umbes 25-30 minutit.
Sega omavahel Hoisin kaste ja Ploomikaste ning 5 minutit enne küpsetamise lõppu määri pardirinnad osa kastmega kokku.
Pardi küpsetamise ajal kuumuta wokpannil õli ning viska peale viilutatud sibulad. Lisa kohe hakitud kurk ja idud ning kuumuta 5-6 minutit pidevalt segades. Maitsesta vastavalt oma maitsele.
Kuumuta ülejäänud kastet potis kuni podisemiseni, ise aeg-ajalt segades.
Jaga wokitud salatimaterjal kahe taldriku peale ära.
Lõika pardirinnad õhukesteks viiludeks ning tõsta salatipatjade peale. Kõige peale vala kuumutatud kaste.
Allikas: http://www.cfmradio.com/duck-and-veg/