Roheline gluteenivaba pitsa kinoa põhjal
1tass valget kinoad | |
2 1/8tassi vett | |
1spl oliiviõli | |
1spl valge veini äädikat | |
1spl värsket sidrunimahla | |
1 küüslauguküüs | |
1spl maitsepärmi | |
1tl kuivatatud basiilikut | |
1tl kuivatatud oreganot | 1,59€Add to cart |
1/2tl soola | |
musta pipart maitse järgi | |
1/2tassi isetehtud pestot: | |
---|---|
1/6tassi kanepiseemneid | |
1/6tassi kõrvitsaseemneid | |
1tass basiilikulehti | |
1/2tassi rukolat | |
1/2küüslauguküünt | |
1/2spl sidrunimahla | |
1/8tassi oliiviõli | |
1/4tl soola | |
musta pipart | |
1tass kirsstomateid, poolitatud | |
1tass rukolat | |
2spl kõrvitsaseemneid | |
väike peotäis basiilikut, hakitud |
Tee nii:
Leota kinoad vähemalt 8h kuni öö kahes klaasis vees, seejärel loputa ja nõruta.
Eelsoojenda ahi 215C-ni. Pane köögikombaini kinoa, 2spl vett, oliiviõli, valge veini äädikas, sidrunimahl, küüslauk, maitsepärm, kuivatatud basiilik ja oregano, sool, pipar ning lase 2-4min seguneda.
Pesto koostisosad (kanepiseemnetest- musta piprani) köögikombainis ühtlaseks seguks teha.
Vala segu rasvaga määritud 25cm koogivormi. Küpseta 18-20min. Lase 10min jahtuda. Kopsi krõbedik vormist välja, kata ühtlaselt pestoga ja lisa tomatid, kõrvitsaseemned, rukola ja basiilik. Serveeri kohe.
Allikas: www. blissfullbasil.com