Tomatine ancho tšillikaste
5 ancho tšilli piprakauna 1 spl toiduõli praadimiseks 1 punane sibul ja 1 keskmine valge sibul 4 küüslaugu küünt 200g…
5 ancho tšilli piprakauna 1 spl toiduõli praadimiseks 1 punane sibul ja 1 keskmine valge sibul 4 küüslaugu küünt 200g…
1 suurem tomat 1 purk kaktuse lehti 1 punane keskmine sibul 10g värsket koriandrit võib kohandada vastavalt maitsele, võib olla…
1 Jaka (roheline, tükid), TwinElephants, 540g 1 Kaste, Tamarind, 260g 1 Kaste, Tomati-tšilli, 260g 3spl Brinjal (baklazaan), marineeritud, 340g pool…
1 pakk Wonton supi vürtsisegu 400g Wontoneid. Või valmistage ise 200g hakitud hiinakapsast Maitse järgi omletti, tükeldatud Valmistamine: 1. Lase…
1 pakk Kaeng Lieng vürtsisegu 100g seeni, krevette, 300g kõrvitsat, kalmaari, beebimaisi 400g basiilikut (võib olla ka Tai basiilik) Valmistamine:…
1 konserv Jaka e. Jackfruit (roheline, tükid), TwinElephants, 540g 1 keskmise suurusega sibul 1 spl suitsutatud paprikat 1 spl riivitud…
200g Sõelas loputatud punast kinoad 30g päikesekuivatatud tomatid õlis, nõrutatud ja tükeldatud 500g jämedamalt hakitud värsket spinatit 50g viilutatud ja…
200 g hakkliha 20 g peeneks hakitud rohelist sibulat, valget sibulat, mini-maisi, sellerit, porgandit shiitake seeni (hüdreeritud) 2 spl Lee…
500 g hakkliha (soovituslikult veise, aga võib asendada muuga) 1 spl BigElephant kookosõli 2-4 tl Pasco küüslaugupüreed 1,5 spl Mehhiko…
Pajaroa jaoks on vaja: 1 suur v 2 väiksemat sibulat 2 peenelt hakitud küüslauguküünt 2 spl harissa’t 450-500g kana kintsu-…