[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Chia- ja kanepiseemne batoonid

3,5tassi kiirkaerahelbeid
1/2tassi kanepiseemneid
1/2tassi chia seemneid
1/4tassi linaseemneid, värskelt jahvatatud
3/4tassi mandleid, värskelt purustatud
1/2tassi mett
1/2tassi õunapüreed
3/4tassi mandlivõid
1/2tassi kookosrasva, sulatatud
1,5tl vanilliekstrakti

Tee nii:
Jahvata linaseemned peeneks ja aseta kõrvale.
Purusta mandlid köögikombainis väikesteks tükkideks. Aseta kõrvale.
Sega suures kausis omavahel kaerahelbed, kanepiseemned, chia seemned, jahvatatud linaseemned ja mandlid.
Väiksemas kausis sega kokku mesi, õunapüree, mandlivõi, vedel kookosrasv ja vaniljeekstrakt.
Nüüd sega kahe kausi sisud omavahel ilusasti läbi. Mahuta segu klaasist küpsetusvormi sisse, surudes tihedalt. Seejärel tõsta vorm külmkappi ja lase segul taheneda. Nüüd lõika ühesuurused batoonikesed ja aseta külmkappi tahenema. Väja võtta vahetult enne serveerimist.

Allikas: www.thehealthyfamilyandhome.com