[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Hakklihawrap jääsalatis

200 g hakkliha
20 g peeneks hakitud rohelist sibulat, valget sibulat, mini-maisi, sellerit, porgandit
shiitake seeni (hüdreeritud)
2 spl Lee Kum Kee seesamiõli
1 jääsalat
2 spl kookosõli
1 tšillihelbeid (valikuline)

Kastmesegu
2 spl vett
2 spl Lee Kum Kee taimset austrikastet
1 spl Lee Kum Kee Hoisin kastet
Kaste
3 spl kuuma vett
2 spl Lee Kum Kee Hoisin kastet
1 tl Lee Kum Kee seesamiõli
1 tl Lee Kum Kee austri kastet

Valmistamine:

1. Eraldage jääsalatilehed ja lõigake ümmarguseks, puhastage ja asetage kõrvale.

2. Praadige roheline sibul, valge sibul ja hakkliha keskmisel kuumusel wokkpannil 5 minutit,

3. lisage ülejäänud köögiviljad koos kastmeseguga ja kuumutage veel 10 minutit või kuni kaste natukene kokku tõmbab ja koostisosad on läbi küpsenud.

4. Serveeri salatilehtedes koos natukese kastmega ja täitke hakkliha ja köögiviljadega.

Teise võimalusena serveerige salat, liha, köögiviljad ja kaste eraldi laske külalistel ise enda roog komplekteerida.

Allikas: https://bit.ly/2xrWf0y