[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Musta küüslaugu-šokolaadi trühvlid

35-40 trühvli valmistamiseks vajad:
200g tumedat šokolaadi
100ml kookoskreemi
20 musta küüslaugu küünt
100g tumedat tšillishokolaadi piparmündiga
peotäis kookosjahu trühvlite katmiseks

Aja kookoskreem poti põhjas keema ja lisa 200g tükeldatud šokolaadi. Lase tasasel tulel pidevalt segades sulada. Tõsta pott tulelt ning pressi või haki juurde must küüslauk. Sega korralikult ja vala saadud segu suuremale taldrikule ning tõsta tunnikeseks külma tahenema. Nüüd sulata katteks mõeldud šokolaad ning lase jahtuda. Võta külmkapist trühvlimass välja ja moodusta teelusika abil kuhjake, veereta see käte vahel pallikeseks ning kasta kahvlite abil sulašokolaadi.

Seejärel veereta trühvleid kookosjahus ning tõsta küpsetuspaberile tahenema.