[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Red Velvet muffinid

260g jahu
4 spl punapeedipulbrit
1 spl soola
3 spl toorkakao pulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
250g suhkrut
300ml taimeõli
2 tl vanilliekstrakti
2 suurt muna, toatemperatuuril
200ml petti
1 tl destilleeritud valget äädikat
Pool tassi püreestatud peeti

Katteks sobib hästi toorjuustuvõõp:
250g toorjuustu, toatemperatuuril
113g soolata võid, toatemperatuuril
215g tuhksuhkurt
1 tl vanilliekstrakti

Soojenda ahi 175 kraadini.

Sega kokku kõik kuivained. Teises kausis sega omavahel õli, suhkur ja vaniljeekstrakt. Lisa ka munad ning sega korralikult omavahel läbi.

Veel eraldi kausis sega äädikas, peedipüree ning pett, lõpuks lisa sinna ka kuivained ning õli, suhkru, vaniljeekstrakti segu.

Jaota segu võrdselt muffinivormidesse.