[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Roheline gluteenivaba pitsa kinoa põhjal

1tass valget kinoad
2 1/8tassi vett
1spl oliiviõli
1spl valge veini äädikat
1spl värsket sidrunimahla
1 küüslauguküüs
1spl maitsepärmi
1tl kuivatatud basiilikut
1tl kuivatatud oreganot
1/2tl soola
musta pipart maitse järgi
1/2tassi isetehtud pestot:
1/6tassi kanepiseemneid
1/6tassi kõrvitsaseemneid
1tass basiilikulehti
1/2tassi rukolat
1/2küüslauguküünt
1/2spl sidrunimahla
1/8tassi oliiviõli
1/4tl soola
musta pipart
1tass kirsstomateid, poolitatud
1tass rukolat
2spl kõrvitsaseemneid
väike peotäis basiilikut, hakitud

Tee nii:
Leota kinoad vähemalt 8h kuni öö kahes klaasis vees, seejärel loputa ja nõruta.
Eelsoojenda ahi 215C-ni. Pane köögikombaini kinoa, 2spl vett, oliiviõli, valge veini äädikas, sidrunimahl, küüslauk, maitsepärm, kuivatatud basiilik ja oregano, sool, pipar ning lase 2-4min seguneda.

Pesto koostisosad (kanepiseemnetest- musta piprani) köögikombainis ühtlaseks seguks teha.
Vala segu rasvaga määritud 25cm koogivormi. Küpseta 18-20min. Lase 10min jahtuda. Kopsi krõbedik vormist välja, kata ühtlaselt pestoga ja lisa tomatid, kõrvitsaseemned, rukola ja basiilik. Serveeri kohe.

Allikas: www. blissfullbasil.com