[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Tex-Mex veise tacod

500 g hakkliha (soovituslikult veise, aga võib asendada muuga)
1 spl BigElephant kookosõli
2-4 tl Pasco küüslaugupüreed
1,5 spl Mehhiko oreganot
2 tl jahvatatud köömneid
2 tl paprikapulbrit

näputäis tšillihelbeid

24 taco ümbrist

Valmistamine:

1. Kuumutage suurem pann kõrgele temperatuurile, pruunistage pannil liha. Eemaldage liha pannilt ja maitsestage soola ja pipraga.

2. Lisage pannile õli ja praadige küüslauku, oregano ja vürtsid kuumutage 1 minut või kuni aromaatne. ‘

3. Lisage veiseliha tagasi pannile ja segage korralikult läbi, seejärel praadige veel 2–3 minutit, kuni kõik on läbi kuumutatud.

4. Soojendage taco kestad vastavalt pakendi juhistele ja serveerige koos lihaga.

Roale võib omal vabal valikul lisada, riivitud juustu, salatilehti, praetud konserveeritud kaktuselehti, jalapenjosid ja mitmeid tšillikastmeid (näiteks: srirarcha, bhut jolokia, habanero salsa) meie valikust.

Allikas: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/tex-mex-beef-tacos