Hiinapärane veiseliha brokkoliga
Kaste: | |
---|---|
1 1/4 tassi vett | |
1 1/2 spl maisitärklist või maisijahu | |
1tl suhkrut | |
1tl seesamiõli | |
1/2tl soola | |
1spl tumedat sojakastet | |
1spl heledat sojakastet | |
1spl sherrit | |
1/8tl hiina 5-vürtsi segu | |
1/8tl musta pipart | |
Praadimiseks | |
4-5 tassi brokkolit | |
2 spl õli | |
1 küüslauguküüs, purustatud | |
1tl ingverit, riivitud | |
360g veiseliha |
Tee nii:
Aseta vesi ja maisijahu purki, raputa segamini. Seejärel lisa ülejäänud kastmekomponendid ja raputa uuesti segamini.
Lõika liha u 0,5cm paksusteks viiludeks. Pane liha ja 2spl kastet kaussi ning tõsta kõrvale.
Auruta või keeda brokkoli.
Kuumuta wok-pannil kõrgel kuumusel 1spl õli. Lisa veiseliha ning pruunista kiirelt. Eemalda pannilt ja tõsta kõrvale.
Kuumuta 1spl õli wok-pannil, lisa küüslauk ja ingver. Prae 20-30sekundit. Lisa brokkoli ja prae kiirelt läbi. Raputa kastmepurki ja vala kaste pannile. Prae veel u 30sekundit, kuniks kaste hakkab paksenema. Nüüd lisa liha ning küpseta veel minuti jagu. Eemalda tulelt ja serveeri koos riisiga.
Allikas: www.recipetineats.com