[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Pardifilee ploomi- hoisinikastmega

2 pardirinda
150 LKK Hoisin kastet
150g LKK Ploomikastet
1spl seesamiõli
1 sibul, viilutatud
1/2 pikka kurki, pikkadeks tikkudeks lõigatud
200g mungoa idusid
purustatud musta pipart

Valmistamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Aseta pardirinnad ahju keskmisesse osasse (nahk allpool) ning küpseta umbes 25-30 minutit.
Sega omavahel Hoisin kaste ja Ploomikaste ning 5 minutit enne küpsetamise lõppu määri pardirinnad osa kastmega kokku.
Pardi küpsetamise ajal kuumuta wokpannil õli ning viska peale viilutatud sibulad. Lisa kohe hakitud kurk ja idud ning kuumuta 5-6 minutit pidevalt segades. Maitsesta vastavalt oma maitsele.
Kuumuta ülejäänud kastet potis kuni podisemiseni, ise aeg-ajalt segades.
Jaga wokitud salatimaterjal kahe taldriku peale ära.
Lõika pardirinnad õhukesteks viiludeks ning tõsta salatipatjade peale. Kõige peale vala kuumutatud kaste.

Allikas: http://www.cfmradio.com/duck-and-veg/