Tex-Mex veise tacod
500 g hakkliha (soovituslikult veise, aga võib asendada muuga) | |
1 spl BigElephant kookosõli | |
2-4 tl Pasco küüslaugupüreed | 3,70€Lisa korvi |
1,5 spl Mehhiko oreganot | |
2 tl jahvatatud köömneid | |
2 tl paprikapulbrit | 2,24€Loe edasi |
näputäis tšillihelbeid | 0,92€Loe edasi |
24 taco ümbrist | |
Valmistamine:
1. Kuumutage suurem pann kõrgele temperatuurile, pruunistage pannil liha. Eemaldage liha pannilt ja maitsestage soola ja pipraga.
2. Lisage pannile õli ja praadige küüslauku, oregano ja vürtsid kuumutage 1 minut või kuni aromaatne. ‘
3. Lisage veiseliha tagasi pannile ja segage korralikult läbi, seejärel praadige veel 2–3 minutit, kuni kõik on läbi kuumutatud.
4. Soojendage taco kestad vastavalt pakendi juhistele ja serveerige koos lihaga.
Roale võib omal vabal valikul lisada, riivitud juustu, salatilehti, praetud konserveeritud kaktuselehti, jalapenjosid ja mitmeid tšillikastmeid (näiteks: srirarcha, bhut jolokia, habanero salsa) meie valikust.
Allikas: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/tex-mex-beef-tacos