Kirjeldus
Agar agar on looduslik paksendaja, mis võib paljudes retseptides asendada loomset želatiini.
100% loodusliku päritoluga koostisosad, želatiinist 8-10 korda tugevam tarretus.
Neutraalne maitse, mis võimaldab teistel maitsetel esile tulla.
Ideaalne kasutamiseks tarretises, terriinis, vahus, panna cottas, koores, bavaroise’is, entremet’is ja mujal!
Võib kasutada mis tahes vedelas või poolvedelas töötluses, mis põhinevad veel või puuviljamahladel (aga mida happelisem vili, seda vähem tarretub).
Doseerimine: 2-6g/kg – olenevalt soovitud kõvadusastmest (15g/kg max annus).
Kasutusjuhend: Lisage oma vedelale preparaadile, segage tükkide vältimiseks. Kuumutage temperatuurini 90 °C ja kasutage kohe.
Saab soojendada nii mitu korda kui vaja, tarretumistemperatuur on 60ºC.
Näpunäide: agar on 8 korda võimsam kui želatiin!
Suurus: 500g.
Sobib taimetoitlastele, veganitele ja tsöliaakiahaigetele. Kosher sertifitseeritud.
Koostis: tarretusaine: agar-agar (E406), dekstroos.