Kirjeldus
3-osaline bambusaurutaja komplekt (2 aurtusnõud + kaas).
Aurutamine on üks tervislikem toiduvalmistamise meetod, mille puhul jääb toiteväärtus kõrgem kui praadimisel, keetmisel, grillimisel vms.
Sobib kala, liha, juurviljade, köögiviljade, külmutatud toidu, riisi jpm aurutamiseks.
Kasutamine:
Esmakordsel kasutamisel loputada aurutajat veega.
Keev vesi aurutaja all võib esimesel korral naturaalse bambuse tõttu värvuda helepruuniks kuid see ei mõjuta kuidagi toitu.
Asetada aurutaja potti, kus veetase peaks jääma allapoole bambusarutaja põhja (võib ka asetada poti peale).
Aurutaja paremaks hoidmiseks võib ‘kaitsekihiks’ aurutusnõu ja toidu vahele panna hiinakapsa lehti või küpsetuspaberit.
Puhasta aurutaja pärast igakordset kasutamist veega.
Aurutaja mittekasutamisel hoida võimalikult kuivas kohas.
Materjal: bambus 100%.