Kirjeldus
Traditisooniline India vürtsisegu.
Heera Garam Masala vürtsiseguga saab maitsestada erinevaid karrisid, hautisi ja muid kontinentaalseid toite. Garam masala vürtse kasutatakse tavaliselt rohkem maitse ja aroomi esiletoomiseks. Garam masala ei pruugi olla eriti vürtsikas segu. Pulbrivorm on tavaliselt gluteenivaba, vegan ja sobib ka taimetoitlastele.
Säilitamine ja kasutamine: Garam masala lisatakse tavaliselt küpsetamise lõpus, nii et see mitte ainult ei maitsesta rooga, vaid lisab ka aroomi. Toidu peale võib puistata ka täiendavat garam masalat. Hoidke seda kindlasti jahedas ja kuivas kohas.
Eelised: garam masala toidule lisamise peamine eelis on see, et see stimuleerib söögiisu ja soodustab seedimist, soodustades maomahla vabanemist maos.
Koostisosad: koriander, kaneel, nelk, ingver, köömned, apteegitill, must pipar, tšilli, kardemon, tähtaniis, loorberilehed, päevalilleõli, muskaatpähkel.
Hoida kuivas ja jahedas, õhukindlalt suletuna.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1531KJ/360kcal
Rasv 1,1g
millest küllastunud rasvhapped 0,2g
Süsivesikud 75g
millest suhkur 25,5g
Kiudaineid 35,5g
Valk 10,1g
Sool 0,13g