Kirjeldus
Koos austri- ja sojakastmega on kalakaste üks kolmest Tai köögi põhikomponendist.
Õhuke läbipaistev helepruun kaste, millel on päikese käes kääritatud anšoovisele iseloomulik aroom.
Selle soolane maitse on Tai, Vietnami, Laose ja Kambodža köögi tuntuim osa.
Tänu tugevale aroomile sobib see kalakaste mitte ainult praadimiseks, vaid ka valmistoitude marineerimiseks ja dippimiseks.
Lisage see maitseainena vahetult enne küpsetamist. Isegi pärast avamist on sellel pikk säilivusaeg, sest see säilib soolas.
Säilitamine: hoida kuivas kohas, kaitstuna kuumuse ja otsese päikesevalguse eest.
Koostisosad: anšoovised 77%, sool 20%, suhkur 3%.
Soolakristallid võivad esineda looduslikult ega ole kvaliteedivea tunnuseks.
Toiteväärtus 100 g kohta
Energiat 224 kJ / 53 kcal
Rasv 0 g
Süsivesikud 2,6 g
millest suhkur 2,5g
Valk 11 g
Sool 26,1 g