Kirjeldus
Taipärane punane karripasta.
Valmistamine (4 portsjonit):
Kuumuta 1 purk (250ml) kookospiima koos karripastaga kuni pinnale tekib õlikiht.
Lisa 250g tükeldatud looma- või kanaliha ja kuumuta kuni liha valmimiseni.
Lisa veel 250 ml kookospiima, aja keema.
Lisa baklažaan, basiilikulehed, tšilli. Küpseta kuni pehmed.
Maitsesta kalakastmega. Serveeri riisi või vermicelli (niit)nuudlitega.
Koostisosad: tšilli, sidrunhein, küüslauk, sool, kalgan, šalott sibul, KREVETIpasta (KREVETID, sool), kaffirlaimi koor, vürtsköömned.
Võib sisaldada kala jääke.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1210kJ/120kcal
Rasv 1,1g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 18g
millest suhkur 2,4g
Valk 3,9g
Sool 12,1g