Kirjeldus
Koreapärase kimchi supi valmistamise vürtsipasta.
Retsept 3-4-le:
Vaja läheb: 1 pakk vürtsipastat, 500ml vett, 150g mereande/ loomaliha, 100g hiina kapsast/ kimchi’t, 1 väike sibul, rohelist sibulat.
Tee nii: Lase vesi keema, lisa sibul, vürtsipasta. Lisa mereannid, hiinakapsas, aja keema. Alanda kuumust, lase podiseda 5 min.
Serveeri rohelise sibulaga.
Koostisosad: vesi, punane tšilli, sool, küüslauk, suhkur, misopasta (SOJA, riis, sool), ingver, KALAkaste (ANŠOOVISE ekstrakt, sool, suhkur), äädikas, SEESAMIpasta, KREVETIpasta (KREVETID, sool), SEESAMIõli, pärmiekstrakt, sidrunhape, kimchi aroom, värvaine: paprikaekstrakt.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 608kJ/145kcal
Rasv 5,4g
millest küllastunud rasvhapped 1,2g
Süsivesikud 16g
millest suhkur 12g
Valk 6,2g
Sool 16g