Kirjeldus
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Koostis: eelküpsetatud valge maisijahu. Võib sisaldada soja. Harina PAN-i kasutatakse “masa de arepa” nime all tuntud maisijahu taigna valmistamiseks, mida kasutatakse Venezuela ja Colombia roogades, nagu arepas, hallacas või bollos. Sobib gluteeni- ja pähklivaba dieedi jaoks.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 1514kJ / 357kcal,
rasvad 2g,
millest küllastunud rasvhapped 0,3g,
süsivesikud 75,5g,
millest suhkrud 0,9g,
kiudained 3g,
valk 7,8g,
sool 0g.