Kirjeldus
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta.
Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jpm roogade maitse rikastamiseks.
Valge misopasta on maitselt magusam kui punane – sobib eriti hästi majoneesi, salatikastmete või muude kergete kastmete valmistamiseks.
Valge miso võib hautiste ja suppide maitsestamiseks jääda liiga maheda maitsega – vürtsikamaks lahenduseks kasutake punast misopastat.
Kasutamine: segada kuuma vee või puljongiga.
Miso-supp: 200ml dashi puljongile lisada 20g misopastat.
Maitsestada wakame vetika, tofu või rohelise sibulaga.
Koostisosad: vesi, SOJAoad 30%, riis, sool, alkohol.
Peale avamist säilitada külmikus.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 797kJ/191kcal
Rasv 6,2g
millest küllastunud rasvhapped 1g
Süsivesikud 22g
millest suhkur 10g
Valk 11g
Sool 11,6g