Kirjeldus
Alginaadi reaktsiooni võimaldav koostisaine (sfäärilisuse saavutamiseks, molekulaarköögi aluseks).
Optimaalseks kasutamiseks segage kloriid mineraalveega, et vannitada alginaadiga valmistatud preparaati.
Võib kasutada igat tüüpi vesivedelikega, see ei ole kuumakindel ja ei ole külmutatav.
Seda kasutatakse alati koos alginaadiga.
Saate seda toodet kasutada otseste või ümberpööratud sfääriliste kujundite väljatöötamiseks.
Koostisosad: naatriumkloriid
See on kaltsiumisool, mida traditsiooniliselt kasutatakse toiduainetööstuses näiteks juustu tootmiseks. Kaltsiumi olemasolu on kohustuslik, et tekitada reaktsioon algiiniga, mis vastutab sferifikatsiooni eest.
Allergeenid: ilma allergeenideta
Annustamine: 8-10g/kg (sega külmalt).
Hoida jahedas ja kuivas.
Omadused: Toiteväärtusi ei pea andma