Kirjeldus
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta.
Tom Kha retsept (4 portsjonit):
Lase keema purk (250ml) kookospiima.
Lisa 300g hakitud kanaliha, 150g viilutatud seeni ja 3spl (50g) Tom Kha pastat.
Keeda, kuni liha on pehme.
Lisa 400ml vett ning lase supil veel korraks keema tõusta.
Lisa veel 1 purk (250ml) kookospiima ja lase podiseda.
Maitsesta kalakastme ja laimimahla, soovi korral lisa tšillirõngaid.
Koostisosad: sool, kalgan, sidrunhein, SOJAõli, maitsetugevdaja: E621, kaffirlaimi koor, šalottsibul, koriandri juur, tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape.
Peale avamist säilitada külmikus maksimaalselt 5 päevaks.
Idee: tarbimisaja pikendamiseks valmista portsjonid ette nt jääkuubiku nõusse ja säilita sügavkülmas.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1010kJ/240kcal
Rasv 16g
millest küllastunud rasvhapped 15g
Süsivesikud 19g
millest suhkur 11g
Valk 3,5g
Sool 27,8g