Kirjeldus
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta.
Tom Kha retsept (4 portsjonit):
Lase keema purk (250ml) kookospiima.
Lisa 300g hakitud kanaliha, 150g viilutatud seeni ja 3spl (50g) Tom Kha pastat.
Keeda, kuni liha on pehme.
Lisa 400ml vett ning lase supil veel korraks keema tõusta.
Lisa veel 1 purk (250ml) kookospiima ja lase podiseda.
Maitsesta kalakastme ja laimimahla, soovi korral lisa tšillirõngaid.
Koostisosad: sool, kalgan, sidrunhein, SOJAõli, maitsetugevdaja: E621, kaffirlaimi koor, šalottsibul, koriandri juur, tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape.
Peale avamist säilitada külmikus maksimaalselt 5 päevaks.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1010kJ/216kcal
Rasv 13g
millest küllastunud rasvhapped 12g
Süsivesikud 20g
millest suhkur 12g
Valk 3,1g
Sool 26g