Kirjeldus
Need piklikud, tugevad, paksu koore ja väheste seemnetega tomatid on alati olnud Itaalias Campania põliselanikud. Koor on kergesti eemaldatav, viljaliha ja mahla ning magusa-hapu suhe on harmooniline ja intensiivne.
Kõlblikkusaeg / Säilitamine
Tarbida 2 päeva jooksul pärast avamist.
Kuidas kasutada
Maitsva tomatikastme retsept: Haki 2 küüslauguküünt peeneks ja prae pannil suure tilga oliiviõliga. Lisa näputäis pruuni suhkrut, soola ja supilusikatäis tomatipüreed ning keeda, kuni see hakkab karamelliseeruma. Lisa purki San Marzano tomateid. Parim meetod on kooritud tomatid käsitsi purustada või suurteks tükkideks lõigata. Hauta u. 15 minutit keskmisel temperatuuril suletud kaanega. Küpseta oma lemmikpastat al dente’iks. Lisa pannile, sega kastmesse ja lase 1-2 minutit maitsetel areneda. Puista peale riivitud parmesan. Head isu!
Koostis: kooritud terved San Marzano tomatid 65%, tomatipüree.
Toitumisalane teave 100g kohta
Energia 96 kJ / 23kcal
Rasv 0,1g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 3,8g
millest suhkrud 3,8g
Valk 1,2g
Sool 0,1g