Kirjeldus
Teravad tšillikaunad (Bird’s Eye) roogade vürtsitamiseks.
Neid lühikesi ja teravaid kaunasid kasutatakse laialdaselt Tai, Laose, Khmeeri ja Vietnami köögis.
See tšilli, millel on keskmiselt 175 000 Scoville’i teravusühikut (SHU), on umbes 22 korda tulisem kui kõige vürtsikam jalapeño.
Hoolimata teravusest jääb selle põhimaitse meeldivalt puuviljane, maalähedaste nootide ja kergelt piprase lõppmaitsega.
Annab toidule ahvatleva punase värvi ja vürtsi.
Lisage karridele, köögiviljaroogadele, tomatikastmele, suppidele, hautistele ja muudele roogadele, millele soovite tšilli maitset anda.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 102KJ/24kcal
Rasv 0,2g
millest küllastunud rasvhapped 0,1g
Süsivesikud 4,3g
millest suhkur 4,2g
Kiudaineid 1g
Valk 0,8g
Sool 0,01g