Kirjeldus
Kashmiri tšillit kasvatatakse valikuliselt värvi ja maitse pärast.
Seda on saadaval laias värvivalikus, kuid parimaks peetakse erksamat punast sorti.
Kashmiri tšilli annab roogadele hõõguva punase värvi, kuid ei anna liiga palju teravust. See sobib suurepäraselt neile, kes soovivad oma toidule teravust lisada, kuid mitte liialt vürtsiseks teha.
Koostis: terve Kashmiri tšilli
Teave allergeenide kohta: pakitud tehases, mis töötleb ka gluteeni sisaldavaid teravilju (nisu, oder), sojaube, sellerit ja sinepit.
Säilitamine: Pärast avamist soovitame toote viia õhukindlasse anumasse.
Hoida jahedas kuivas kohas, eemal tugevatest maitseainetest.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 1178 kJ / 282 kcal
Rasv 14,28 g
millest küllastunud 2,462 g
Süsivesikud 49,7 g
millest suhkrud 7,19 g
Kiudained 34,8 g
Valgud 13,46 g
Sool 7,1 g