Kirjeldus
Singapuri Laksa on Singapuri rahvusroog – kookose supp nuudlitega, millele lisatud liha või kala.
Retsept (3 portsjonit):
Kuumuta pannil õli, lisa 250g hakitud kanafileed ja vürtsipasta ning kuumuta 3 minutit.
Lisa 330ml kookospiima ja 220ml vett, kata kaanega ja hauta 5 min.
Vala kaste keedetund riisinuudlitele ja serveeri mungoa võrsete/idudega.
Koostisosad: kalgan, šalottsibul, SOJAõli, suhkur, sool, punane tšilli, kuivatatud KREVETID, küüslauk, sidrunhein, kurkum.
Gluteenivaba.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusaineid, kunstlikke värvaineid.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 930kJ/223kcal
Rasv 14g
millest küllastunud rasvhapped 2,2g
Süsivesikud 19g
millest suhkur 15g
Valk 3,2g
Sool 9,5g