Kirjeldus
Pho nuudlisupp on Vietnami köögist pärit populaarne selge puljongiga veiseliha / kanaliha supp.
Pho supi retsept (3 portsjoni):
Keeda 750ml vett tükeldatud sibula ja vürtsipastaga 5min.
Lisa 250g õhukesi veisefilee ribasid, keeda pehmeks.
Eemalda liha, pane kõrvale, rebi ribadeks.
Maitsesta puljong 1/4tl seesamiõliga.
Tõsta veiseliha ribad puljongisse.
Serveeri keedetud riisinuudlite, mungoa võrsetega, basiiliku, rohelise sibula, tšilli, šalottsibula, mündiga.
Koostisosad: vesi, sool, SOJA kaste (vesi, SOJAoad, sool, suhkur, NISUjahu), suhkur, sibul, ingver, küüslauk, hüdrolüüsitud SOJAvalk, koriander, pärmiekstrakt, tähtaniis, pipar, kaneel, happesuse regulaatorid: sidrunhape, õunhape.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 423kJ/101kcal
Rasv 0,1g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 21g
millest suhkur 21g
Valk 3,3g
Sool 21,1g