[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust. [:en] Free delivery to parcel machines for purchases over €50. [:]
[:et] Kuressaare pood: E-R 10-16.   +372 5333 1208 [:en] Kuressaare shop: Mon-Fri 10-16.   +372 5333 1208 [:]

Mango-toorjuustu kook

Eralda 7 muna valged kollastest ja lisa munavalgetele 7 spl. suhkrut ja vahusta korralikult. Lisa munavalgele 7 spl. jahu a sega sisse 1 teelusika täis küpsetuspulbrit. Vala segu tordivormi ja küpseta ahjus 250 kraadni juures 20 minutit. Kontrolli tikuga küpsust. Lõika tordi põhi laiupidi pooleks ja immuta mangopüreega. Lisa 400ml vahukoorele 5 spl. suhkrut ja 1/2 teelusikat vanillipastat ja aja vahtu. Sega sisse 400g toorjustu ja sega õrnalt läbi.

Võta pooleks lõigatud ja mangopüreega immutatud tordipõhi ja määri vahukoore-toorjuustusegu nende vahele, jäta natuke kreemi pealemäärimiseks kõrvale. Tõsta tükid teineteisepeale tagasi. Vahele võib veel lisada mangolõike. Peale määri järele jäänud kreem ja kaunista jõuhvikate ja rukkilille õitega.